Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/19/2009 11:56:00 π.μ.

Παράδοξα του ζωϊκού βασιλείου.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Τις προάλλες δημοσιεύσαμε την ιστορία μιας γυναίκας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα φίδι το οποίο έφερε ένα πόδι στην κοιλιά του με ένα νύχι στην άκρη. Η φύση όμως, όπως θα δείτε παρακάτω, βρίθει από ζώα που γεννιούνται με γενετικές ανωμαλίες.

1. Ο Noel Daniels από το Wellington, ανακάλυψε αυτήν την ενός μηνός δικέφαλη νοτιοαφρικανική χελώνα στο δυτικό ακρωτήριο το 2003. Σύμφωνα με έναν ειδικό στις χελώνες, τον Dr. Ernst Baard, οι δικέφαλες χελώνες είναι εξαιρετικά σπάνιες και μπορεί να είναι το προϊόν μιας γενετικής παρεκτροπής κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του εμβρύου.

2. Αυτό το δικέφαλο φίδι του είδους Macroprotodon Cucullatus βρέθηκε από εργάτες στον κήπο ενός ξενοδοχείου στο νησί της Μεσογείου Mallorca, το 2002. Αυτό το είδος φιδιού φθάνει σε μήκος τα 60-70 εκατοστά και το δάγκωμα του δεν είναι φονικό για τους ανθρώπους.

3. Αυτοί οι σιαμαίοι κροκόδειλοι γεννήθηκαν στην φάρμα κροκοδείλων Samut Prakam, στα περίχωρα της Μπανγκόκ, τον Ιούνιο του 2001. Οι κροκόδειλοι, που μοιράζονται το κάτω μέρος του σώματος, έχουν οκτώ πόδια και δυο ουρές. Έχουν μήκος 16.9 εκατοστά και βάρος 68 γραμμάρια.

4. Αυτό το σπάνιο δικέφαλο Terrapin, ένα αμφίβιο ερπετό με ημίσκληρο κέλυφος, εκτέθηκε στο κρατικό τμήμα αλιευμάτων της Ταϊλάνδης το 2000 για να ενημερώσει τους ανθρώπους σχετικά με την ποικιλία και την σημασία της θαλάσσιας ζωής στην Ταϊλάνδη. Τα Terrapins, που ζουν στην Ασία, εκτρέφονται στην Ταϊλάνδη και στην συνέχεια εξάγονται στην Ταϊβάν και την Κίνα για κατανάλωση σε μια σούπα που θεωρείται ότι διατηρεί ζεστό αυτόν που την καταναλώνει.

5. Το δικέφαλο μοσχαράκι που του δόθηκε η ονομασία Reflections (είναι προφανές το γιατί), γεννήθηκε στην φάρμα Garry Slife στην Iowa το 1998. Χρειάστηκε μια ώρα για να βγει το μοσχαράκι με καισαρική επέμβαση.

6. Η Rudy, το δικέφαλο γουρουνάκι, γεννήθηκε στην φάρμα του Scott και της Vicki Vorwald στην Iowa (χμμμμ.. πάλι?), το 1997. Ζυγίζοντας περίπου 68 κιλά, πωλήθηκε στην οργάνωση "Pigs Without Partners" με έδρα το Λος Άντζελες. Τα περισσότερα δικέφαλα γουρούνια γεννιούνται νεκρά ή πεθαίνουν σύντομα μετά την γέννα.

7. Το προσωπικό του κέντρου Blackpool Sea Life αποκαλεί αυτό το χταπόδι Hexapus λόγω του ότι φέρει μόνο 6 πόδια. Βαφτισμένο με το όνομα Henry, βρέθηκε σε μια γυάλα αστακών κάπου στην ακτή της βόρειας Ουαλίας.

8. Ο Stumpy, ένα τετράποδο παπάκι που εκκολάφτηκε σε εκτροφείο παπιών στο Copythome του Hampshire τον Απρίλιο του 2007, έκανε εμφανίσεις σε τηλεοπτικά σόου και φωτογραφίσεις, καταφέρνοντας να μεγαλώσει και να ενηλικιωθεί σε πλήρη ανάπτυξη παρά την δυσμορφία.

9. Αυτή η εξάποδη αγελάδα γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Καμπότζης την Phnom Penh. Το ζώο που ονομάστηκε Cham Leck (που σημαίνει "παράξενο"), δόθηκε σε μοναχούς μιας τοπικής παγόδας από τον κτηνοτρόφο που φοβήθηκε ότι η αγελάδα αυτή θα του έφερνε κακή τύχη.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com