Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/22/2009 10:36:00 π.μ.

Έργα τέχνης από μπαλόνια.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

154-x600-art-phantoms-rev
Ο 39χρονος Αμερικανός καλλιτέχνης από την Ν. Υόρκη, ο Jason Hackenwerth, έχει δημιουργήσει ένα portfolio με τις δημιουργίες του από μπαλόνια που αναπαριστούν ζώα του βυθού των θαλασσών.
2168663200_be4b141613_o
Ο Hackenwerth ξοδεύει πάνω από 3 μέρες για να φτιάξει κάθε κομμάτι, φουσκώνοντας τα μπαλόνια και στρίβοντας τα μεταξύ τους για να δημιουργήσει αυτές τις ασυνήθιστες μορφές. Κάποια από τα σχέδια του είναι εξαιρετικά μεγάλα και φιλόδοξα - το μεγαλύτερο είναι πάνω από 12 μέτρα - και για το λόγο αυτό όταν χρειάζεται μπαλόνια, παραγγέλνει 5.000 κάθε φορά.
balloons
Ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τα μπαλόνια για την τέχνη του αφού είχε γίνει δεξιοτέχνης στην χρήση τους ως καλλιτέχνης των δρόμων κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών του σπουδών.
" Περνάω πολύ ώρα σχεδιάζοντας τα γλυπτά που φτιάχνω. Οι ιδέες έρχονται από παντού. Στην πραγματικότητα η κατασκευή αυτών των γλυπτών είναι μια πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία και μερικές φορές χρησιμοποιώ χιλιάδες μπαλόνια".
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com