Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/22/2009 09:17:00 π.μ.

Προϊόν αποκλειστικά για γυναίκες.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

149262-pokepad
Η έμμηνος ρύση στις γυναίκες είναι συνήθως μια επίπονη διαδικασία. Κράμπες, αδυναμία και πόνος είναι συνηθισμένα φαινόμενα στη ζωή τους. Υπάρχει όμως κάτι που να κάνει αυτό το κάλεσμα της φύσης ποιο ευχάριστο?
Μα φυσικά. Τι ερώτηση είναι αυτή? Τόσα και τόσα παλαβά έχετε δει σε αυτό το blog. Δεν θα βρίσκαμε κάτι και γι' αυτό? Η απάντηση είναι μια... σερβιέτες με τον Pikachu. Δεν είναι μόνο διασκεδαστικές αλλά και οικολογικές καθώς δεν τις πετάτε μετά από κάθε χρήση αλλά μπορούν να πλυθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν αφού είναι φτιαγμένες από βαμβακερό ύφασμα.
Δεν θέλετε με τον Pikachu? Κανένα πρόβλημα. Ο κατασκευαστής δέχεται παραγγελίες με διάφορους ήρωες κινουμένων σχεδίων και βιντεοπαιχνιδιών.
Εκτός από την παραπάνω εταιρία, υπάρχουν και άλλες που κατασκευάζουν σερβιέτες από παρόμοια υλικά, όπως η Lunapads, η Gladrags και η Sckoon.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com