Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/19/2009 07:34:00 π.μ.

Κατουρώντας στο αυτοκίνητο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από εφευρέσεις Κινέζων, Ιαπώνων και άλλων ασιατών, που τις περισσότερες φορές μας προκαλούν γέλιο παρά ενδιαφέρον για την εφεύρεση αυτή. Μια τέτοια περίπτωση, πιστεύω ότι είναι και αυτή που σας παρουσιάζω σήμερα.
Ονομάζεται "Toilet seat" και υπόσχεται να λύση το πρόβλημα σε όσους χρειάζεται να βρίσκονται για αρκετές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Το ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα, διαθέτει ένα καπάκι στο σημείο που βρίσκεται το «όργανό» σας και σας διευκολύνει να κάνετε την ανάγκη σας, χωρίς να αναγκαστείτε να ψάχνετε μέρος για να σταματήσετε.
Ίσως να σκεφτήκατε ότι λόγο των ούρων, όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου θα αναδύει μια τσικνίλα. Οι κατασκευαστές φρόντισαν και γι΄αυτό, ώστε η τουαλέτα να μυρίζει όμορφα. Αυτό βέβαια έχει βάλει σε μπελάδες την εταιρεία, μιας και ήρθε σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία Abercrombie & Fitch σχετικά με τα δικαιώματα των αρωμάτων, αφού όπως υποστηρίζουν, τα χρησιμοποίησαν χωρίς την έγκρισή τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com