Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/24/2009 10:22:00 π.μ.

Το γυναικείο αιδίο στην υπηρεσία της διαφήμισης.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Όσοι από εσάς επισκέπτεστε συχνά το psaxtiria.com, θα θυμάστε κάποιες αναφορές που έχουμε κάνει σε διαφημίσεις που φροντίζουν άμεσα ή έμμεσα να προβάλλουν φαλλικές εικόνες (βλ. ο μύθος των υποσυνείδητων μηνυμάτων. Τι γίνεται όμως με την άλλη πλευρά? Και φυσικά εννοώ το γυναικείο αιδοίο. Υπάρχουν διαφημίσεις που να παραπέμπουν σε αυτό? Η απάντηση είναι, ίσως περισσότερες απ' ότι νομίζουμε και αντιλαμβανόμαστε.

1. Suva.
Σίγουρα έχουν καταφέρει να κάνουν το κράνος να μοιάζει με την μάσκα από την ταινία Scream αλλά δεν σου φέρνει στο μυαλό μόνο αυτό...
vag7

2. Playboy.
Καλά. Αυτό δεν αποτελεί και έκπληξη. Εδώ δεν προσπαθούν καν να κρύψουν το τι εννοούν. Η εικόνα απεικονίζει το πως άλλαξε η... κόμμωση... κατά την διάρκεια των δεκαετιών.
vag3.img_assist_custom

3. Tara Magazine.
Στην διαφήμιση αναγράφεται "The Magazine with more inside".
vag9

4. Διαφήμιση κατά των βιασμών.
Αυτή η διαφήμιση μας έρχεται από την συνεργασία της αμφιλεγόμενης USAID, της Red Nacional de Mujeres (National Network of Women) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενάντια στην μάστιγα των βιασμών.
vag2

5. Energizer.
Το νόημα της συγκεκριμένης διαφήμισης είναι να δείξει το πόσο πολύ διαρκούν οι μπαταρίες Energizer.
vag11

6. To AIDS δεν αφορά εσάς.
Αυτό αναγράφεται με τα μεγάλα γράμματα και αναφέρεται στις γυναίκες που δεν έχουν γεννητικά όργανα. Σε καμιά δηλαδή.
vag4

7. Dior.
Δεν νομίζω να θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς το γιατί αποτύπωσαν τα χείλη με αυτόν τον τρόπο.
vag6

8. Lactacyd.
Σε αυτή τη διαφήμιση, ο θεατής βλέπει με τα μάτια του αιδοίου... τι είπα τώρα!!... τέλος πάντων, καταλάβατε εσείς... Σίγουρα πάντως είναι έξυπνο σαν ιδέα. (Άκου εκεί. Με τα μάτια του αιδοίου...)


9. Τα παιδιά του Chernobyl.
Αυτή η διαφήμιση υποτίθεται ότι σχεδιάστηκε για να επιστήσει την προσοχή στον προγεννητικό έλεγχο. Τώρα το πως αυτό μπορεί να συσχετισθεί με ένα μήλο που το εσωτερικό του θυμίζει αιδοίο, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Ίσως μας διαφεύγουν κάποια σημεία της καμπάνιας.
vag1

10. Διαφήμιση ενάντια στις αμβλώσεις.
Σίγουρα πολύ καλύτερη και καλαίσθητη από αρκετές άλλες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κυρίως στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.
vag10

Πηγή: [link]

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

εκατσα & το χαζεψα.
ή ειμαστε πολλυ πονηροι ή πως να γινει, συμπτωση που επαναλαμβανεται, παυει να ειναι συμπτωση :[

Sourouklemes είπε...

Να σου πω την αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι κάποια, όπως το κράνος για παράδειγμα, είναι ίσως λίγο τραβηγμένο να το παρομοιάσεις με αιδοίο. Τα περισσότερα όμως, δεν αφήνουν και πολλές αμφιβολίες.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com