Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/16/2009 08:01:00 π.μ.

Ένα φίδι που είχε πόδι βρέθηκε στην Κίνα.

Αναρτήθηκε από Sourouklemes

Η Dean Qiongxiu, 66 ετών, είπε ότι ανακάλυψε το ερπετό προσκολλημένο με τα νύχια του στον τοίχο του υπνοδωματίου της.
"Ξύπνησα και άκουσα ένα παράξενο ήχο ξυσίματος. Άναψα το φως και είδα αυτό το τέρας να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον τοίχο χρησιμοποιώντας το νύχι του", είπε η κ. Duan από το Suning στην νοτιο-δυτική Κίνα. Όπως είπε, φοβήθηκε τόσο πολύ που άρπαξε ένα παπούτσι και χτύπησε το φίδι μέχρι θανάτου πριν τοποθετήσει το σώμα του σε ένα μπουκάλι από αλκοόλ.
Το φίδι, με μήκος 40 εκατοστά και πάχος όσο το μικρό δάκτυλο ενός χεριού, είναι υπό εξέταση στο πανεπιστήμιο West Normal στην Nanchang. Ο ειδικός στα φίδια Long Shuai δήλωσε: "Είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά δεν θα ξέρουμε την αιτία της ύπαρξης αυτού του ποδιού μέχρι να διεξάγουμε την αυτοψία".
Μια συνηθισμένη μετάλλαξη στα φίδια είναι η ανάπτυξη ενός δεύτερου κεφαλιού, το οποίο γίνεται με παρόμοιο τρόπο με τον σχηματισμό σιαμαίων διδύμων στους ανθρώπους. Τέτοια ζώα συχνά συλλαμβάνονται και διατηρούνται ως τυχερά σουβενίρ αλλά έτσι και αλλιώς έχουν πολύ λίγες ελπίδες επιβίωσης στην φύση, ειδικά λόγω του ότι τα κεφάλια έχουν την τάση να επιτίθενται το ένα στο άλλο (!!!).
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com