Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Αυτό το τραπέζι μπιλιάρδου με την επωνυμία Cuelight, δημιουργία της εταιρείας τεχνολογίας Digital Obscura, χρησιμοποιεί βιντεο-προβολείς αξίας 80.000 δολαρίων και αισθητήρες κίνησης για να προβάλει εικόνες σε συγχρονισμό με την κίνηση της μπάλας επάνω στο τραπέζι. Η παραπάνω τιμή είναι μόνο για τον τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς το κόστος του τραπεζιού που βλέπετε στο βίντεο και που βρίσκεται στο Esquire's Ultimate Bachelor Pad, ανέρχεται στα 125.000 δολάρια.
Εκτός όμως από την προβολή κάποιας εικόνας, το σύστημα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να προβάλει φλόγες πίσω από τις μπάλες καθώς κινούνται ή νερό που κυματίζει ή ακόμη και γραμμές που να δείχνουν προτεινόμενες βολές μέσω ενός υπολογιστή που κάνει όλους του απαραίτητους υπολογισμούς και σας δείχνει που να στοχεύσετε και πόσο δυνατά να χτυπήσετε την μπάλα.

Obscura CueLight from Gizmodo on Vimeo.


Πηγή: [link]

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

hehe pou ta vriskete re gmt... kati tetia vlepoume kai pathenoume plaka meta... katarameni ftoxia :p

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com