Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Σήμερα λάβαμε ένα e-mail από κάποιον φίλο του blog που υπέγραφε ως Νίκος και που μας ζήτησε πολύ ευγενικά να δημοσιεύσουμε δυο βίντεο με θέμα τον αγώνα Aris Fc - Boca Juniors.
Η θεματολογία του psaxtiria.com, όπως άλλωστε θα έχετε διαπιστώσει, είναι μακριά από οπαδικές αντιλήψεις αλλά τα δυο αυτά βίντεο έχουν κάτι ιδιαίτερο. Είναι προϊόντα της δουλειάς δύο ερασιτεχνών οπαδών (προφανώς) της ομάδας του Άρη και ειλικρινά μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση για τον τρόπο που παρουσιάζουν τα γεγονότα του αγώνα. Και μόνο το γεγονός ότι τα έφτιαξαν με σκοπό όχι το κέρδος αλλά την αγάπη τους για την ομάδα, είναι αρκετό για να βρουν μια θέση ανάμεσα στα post του psaxtiria.com.
(Να τονίσω ότι σχόλια υβριστικά δεν θα δημοσιευτούν. Μπορείτε να κάνετε έξυπνο χιούμορ αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση το blog να γίνει γήπεδο. Αν έχετε κάποια δουλειά αντίστοιχου επιπέδου που να αφορά το δικό σας πάθος, είτε αφορά ομάδα ποδοσφαίρου είτε οτιδήποτε άλλο, θα χαιρόμασταν να το δημοσιεύσουμε).


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία... Εξ'άλλου ποδόσφαιρο, τέχνη και πολιτισμός πρέπει να πηγαίνουν μαζί!

Sourouklemes είπε...

Να ήξερες πόσο συμφωνώ μαζί σου... Φαντάζεσαι κάθε αγώνας να ήταν τέτοιο πανηγύρι? Δεν θα υπήρχε τόσο χαρτί διαθέσιμο για να κόψουν τα εισιτήρια που θα χρειαζόταν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΗ ΑΡΗ, καψούρα μου μεγάλη,
για σένα ήρθα πάλι,
εδώ και τραγουδώ ωωω,
και για πάντα,θα εισαι η ζωη μου,
η πιο γλυκια στιγμη μου,
το άλλο μου μισό οοο...

μπραβο στα αδέλφια Oudaba3 και Oparpax...

parafr0n είπε...

apisteuto mpravo k paok na eisai aris ginese. Polu prosilitismos to video standar tha xei uposinidita munhmata ;p

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com