Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/30/2009 11:32:00 π.μ.

2000 αόρατα σκυλιά στους δρόμους του Brooklyn!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η ομάδα Improv Everywhere ξαναχτύπησε, αυτήν την φορά στο Brooklyn με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο. (για όσους δεν γνωρίζουν για την ομάδα αυτή, να σας πω ότι είναι οι υπεύθυνοι για το διαφημιστικό "T-Mobile", αλλά και για το "Frozen Grand Central").
Αυτή την φορά η αποστολή, ήταν λίγο διαφορετική. Περισσότερα από 2000 άτομα συμμετείχαν σε μια βόλτα στους δρόμους του Μπρούκλιν και συγκεκριμένα, γύρω από την Bergen St. στο Cobble Hill, μαζί με τον αόρατο(!) σκύλο τους.
Το συγκεκριμένο λουράκι για σκύλους εφευρέθηκε τη δεκαετία του '70 στο εργοστάσιο του Μπρούκλιν που χρησιμοποιήθηκε ως το σημείο συνάντησης για τους 2000 εθελοντές.
Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την "αποστολή" κάνοντας κλικ εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com