Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/11/2009 10:20:00 μ.μ.

12 ασυνήθιστοι και δημιουργικοί καθρέφτες

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01. Razorblade Mirror

01_mirror02

Δεν είναι ένα αντικείμενο που μπορείτε απλά να το κρεμάσετε στον τοίχο, είναι επίσης και ένας καταπληκτικός καθρέφτης για το ξύρισμα. [link]

02. Clipboard Mirror
02_mirror05

Μπορεί να σας παρέχει την δυνατότητα να κρεμάσετε διάφορα χαρτάκια ή φωτογραφίες πάνω του αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας μοντέρνος, απλός καθρέφτης. [link]

03. Skateboard Mirror
03_mirror04

Είστε τρελαμένοι με τα Skateboard? Τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε το μπάνιο σας με ένα Skateboard καθρέφτη.

04. Polaroid Mirror
04_mirror10

Καταπληκτικη, μοντερνα εμπενυση καθρεφτη που θυμιζει Polaroid απο τον Colin O’Dowd. [link]

05. Pirate Self Portrait Mirror
05_10758__dp__e(700x600)

Αν θέλετε να κοιτάτε τον εαυτό σας στο καθρέφτη και να το βλέπετε με μουστάκι ή να βλέπετε το μισό σας κεφάλι ως νεκροκεφαλή, τότε αυτός ο καθρέφτης σας ταιριάζει απόλυτα.

06. Ruler Mirror
06_mirror08

Είστε μανιώδεις με το ύψος σας? Θέλετε να μετράτε διαρκώς το ύψος που πήρε το παιδάκι σας τον τελευταίο μήνα? Ο καθρέφτης "μέτρο" είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

07. Touch Screen MP3 Mirror
07_stocco-touch-screen-mirror-detail

Ιδανικός μόνο για γυναίκες... Συγνώμη αλλά όταν βάφεστε ξεχνιέστε να σηκωθείτε από τον καθρέφτη σας. Ο καθρέφτης Stocco Maitre διαθέτει μια οθόνη LCD, πλήκτρα αφής, ραδιόφωνο, ημερομηνία, βαρόμετρο και επιπλέον μπορείτε να συνδέσετε το mp3 player σας. Τώρα θα μπορείτε να βάφεστε και να χτενίζεστε ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική.

08. LED Mirror
08_mirror06

Καθρέφτης που προβάλει με μαγικό τρόπο την ώρα, με την βοήθεια διόδων LED. [link]

09. Police Mug Shot Mirror
09_mirror07

Το Rikkis είναι μια επιχείριση ταξί η οποία χρησιμοποίησε μια έξυπνη διαφήμιση για να προωθήσει τις υπηρεσίες του. Την στιγμή που καθόταν μπροστά στον καθρέφτη ο καταναλωτής έβλεπε την αντανάκλαση της διαφήμισης μπροστά του, δίνοντάς του την εντύπωση ότι τον/ην φωτογραφίζει η αστυνομία για κάποιο ποινικό αδίκημα.

10. Interactive Mirror

Δημιουργία των Alpay Kasal και Sam Ewen. Είναι ένας Interactive καθρέφτης που θα σας κάνει να ασχοληθείτε αρκετές ώρες μαζί του. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

11. London Underground Mirror
11_mirror03

Καθρέφτης που έχει αποτυπωμένο τον χάρτη του μετρό στο Λονδίνο.

12. Who Tall Are You Mirror
12_mirror01

Ο καθρέφτης αυτός διαθέτει 120 ονόματα διασημοτήτων τα οποία είναι γραμμένα σε σειρά ανάλογα με το ύψος τους. Έτσι μπορείτε να καθίσετε μπροστά του και να δείτε το ύψος σας σε ποια διασημότητα αντιστοιχεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com