Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/10/2009 05:18:00 μ.μ.

8 παράξενες Βότκες.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η βότκα, όπως και το ουίσκι, είναι από τα πιο διάσημα ποτά του κόσμου. Σίγουρα, όλοι μπορείτε να αναφέρετε 3 μάρκες, από το πιο διαυγές ποτό του κόσμου. Γνωρίζετε όμως, ότι εκτός από τις πολλές μάρκες, έχει και πολλές γεύσεις. Και δεν μιλάω για μικρές παραλλαγές που αφορούν τα διάφορα αρωματικά συστατικά και τον τρόπο απόσταξης, αλλά γεύσεις που διαμορφώνονται από προσθήκες υλικών και τρόπους παρασκευής, που δεν θα φανταζόσασταν ότι μπορούν να συνδυαστούν σε μία βότκα.

1. Bacon Vodka
Αυτή η βότκα φτιάχνεται από πατάτες, αντί του παραδοσιακού σιταριού και η μυρωδιά της είναι σαν του μπέικον. Οι κατασκευαστές της, την διαφημίζουν ως την ιδανική βότκα για το Bloody Marys και για συνοδευτικό με τις μπριζόλες σας.

2. Pumpkin Pie Vodka
Αυτή η βότκα περιέχει όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να γίνει μια κολοκυθόπιτα. Έτσι το άρωμα και η γεύση της, φέρουν κάτι από πίτα. Χρησιμοποιείται ως συνοδευτικό επιδορπίων.

3. Bison Grass Vodka
Αυτή η βότκα φτιάχνεται με σίκαλη και το άρωμα και χρώμα το παίρνει από το γρασίδι βίσονα. Το γρασίδι βίσονα μεγαλώνει σε ένα δάσος στην Πολωνία και τη Λευκορωσία και είναι παράνομο στις ΗΠΑ επειδή περιέχει την τοξική ουσία κουμαρίνη.

4. Root Beer Vodka
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη περιγραφή. Είναι βότκα που έχει αρωματιστεί με άρωμα μπύρας.

5. Triple Shot Espresso Vodka
Σε αντίθεση με την βότκα με γεύση μπύρας, εδώ τα δύο ποτά, ο καφές Espresso και η βότκα, είναι αναμεμιγμένα σε ένα, για να δημιουργήσουν μια εντελώς διαφορετική γεύση.

6. Chocolate Vodka
Μια βότκα που η γεύση της είναι σαν της σοκολάτας. Ευτυχώς μόνο η γεύση. Το χρώμα της βότκας παραμένει διάφανο. Φυσικά χρησιμοποιείται κυρίως ως επιδόρπιο.
(και δεν έχει τις θερμίδες της σοκολάτας...)

7. Caramel Vodka
Αυτή η βότκα είναι εμποτισμένη με καραμέλα, γι΄αυτό και έχει ένα ιδιαίτερο άρωμα αλλά και γεύση. Όπως η βότκα σοκολάτας, χρησιμοποιείται κι αυτή σαν επιδόρπιο.

8. Pepper and Lemon Vodka


Για το τέλος σας έχω δύο γεύσεις που δεν είναι και τόσο άγνωστες πιστεύω σε αρκετούς και αρκετές από εσάς. Είναι οι βότκες με γεύση λεμονιού και κόκκινης πιπεριάς που έχω δει σε αρκετές κάβες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα να μου πείτε πού μπορώ να βρω αυτού του είδους βότκα

Ανώνυμος είπε...

To Root Beer δεν ειναι μπυρα-ζυθος. Ελεος πια!

http://en.wikipedia.org/wiki/Root_beer

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com